2009. december 1., kedd

Kapott leveleket 5.

Tisztelt Uram!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: dr. Balogh Margit vagyok, az ELTE történész adjunktusa. Most a Babits Magyar-Amerikai Kiadó szerkesztőjeként fordulok Önhöz.
Az említett kiadó "Századvégi magyarság" címmel szakmai lexikonsorozatot szeretne indítani. E sorozat egyik tagja "Ki kicsoda az agrárgazdaságban?" (Tervezett cím!) kötet lenne s kb. 4 000 agrár-élelmiszeripari szakember pályafutását tartalmazná. Beosztástól, végzettségtől vagy nyugdíjazástól függetlenül igyekszünk minden jeles agrárszakembert megnyerni az ügynek.
Az Ön személyére dr Guzsvány Mihály igazgató-főállatorvos hívta föl a figyelmet, hangsúlyozva, hogy munkásságával nevet és megbecsülést vívott ki, s a lexikon hiányos lenne az Ön bemutatása nélkül.
Mindezek alapján tisztelettel arra kérem tehát, hogy szíveskedjék kitölteni a mellékelt kérdőívet s azt mielőbb juttassa vissza a Kiadó vagy a Lexikon Műhely címére. Kérem, hogy publikációi címét és megjelenési heyét ill. idejét rövidítés nélkül adja meg. Örömmel és köszönettel venném, ha megnevezné azon kollégáit és/vagy ismerőseit, akikről Ön szerint szintén nem szabad megfeledkezni a lexikon készítésekor.
Segítségét előre is köszönve tisztelettel üdvözli:

Dr. Balogh Margit
szerkesztő
Lexikon Műhely
1023 Bp. Harcsa u.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése