KÉPES NAPOK KÍNÁBAN (II/2b)
(Folyt.)
(Folyt.)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG4OIAc0qGagEbLj6W9Z1AU0Ug_Mg-s2G1csv5GjYZawS00AP7wTO9gk1M9MHvv7RF80ORHstY_RStsHYbOFavyOhqRXlxVx9geVSjrhjNCWAmnpK-4zaxN58GZ5djkpVTZUx7TIqA0uJh/s320/k%C3%ADna016.jpg)
Sajnos én sehogyan sem tudtam az evőpálcával boldogulni, ezért szégyenszemre kénytelen voltam kést meg villát kérni. Persze nem egyedül voltam ezzel a magyar csapatban.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsfI3Q40fUmjEk4I5gtCy_D4UHQeWpZzjfOu5mE6CgD2LC0SOV7MPWbmuoc62zEDITCbkMR-RD6X9XbSi9WPEkywzuq0jfR3r56iar2suPSMVxWb6sZkrPGLn6HGwo2MYnYvrRdSMro1U9/s320/k%C3%ADna017.jpg)
Kicsit várni kellett, mert az étkezés végén hozták a levest, mely szerintük "lemossa a főétkezés ízét".
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgd5pOZxEfSMfO1cvHBn74FXmzO4sH_55VsZaH8ATPyAGiyuB9eAVaY8p9aR15D0tAxu88i-kImwupw0Yv5vyKP9unsMxoDMIY3onDKJxBpW7wKo4xbbYuZy8PeLvdxcEga2b8sI6WhhtG6/s320/k%C3%ADna018.jpg)
Bekukkantunk a konyhába. Honleányaink a pekingi kacsa elkészítési módja után érdeklődnek, mert azt találták a legfinomabbnak az fogások közül. A szakács elmondja, hogy a frissen vágott fiatal kacsát vízzel töltik meg, a tűz fölé helyezett állatot a belülről párolgó víz puhítja meg. Az ily módon elkészített sültet a vendég előtt darabolják fel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése